Palatető felújítás Kaposvár, palatető bontás nélküli felújítása Kaposvár, palatető felújítása Kaposvár, palatető szigetelés Kaposvár, palatető felújítás ára Kaposvár, tetőfelújítás Kaposvár, palatető Kaposvár, palatető tisztítás Kaposvár, bitumenes zsindely Kaposvár, villas Kaposvár, palatető javítás Kaposvár

Palatető felújítás
Kaposvár

Beázás? Jégkár? Korrózió? Moha?
Ön vagy családja küzd az elöregedett, rossz állapotú palatetőjével?

Nehéz feladat áll Ön előtt:

 • Ki kell választania azt a szakembert, aki felújítja a palatetőjét gyorsan, szakszerűen és olcsón. Aki időtálló megoldást kínál és megbízható is egyben, mert garanciát vállal az elvégzett munkára. Lehetőleg országosan van jelen a piacon, hogy Ön bárhonnan elérhesse.
 • Palatetők bontás nélküli felújítása néhány százezerből bitumenes zsindelylemezzel, és garantáltan nem lesz többé beázás! Várható élettartam 35-40 év.

Palatető felújítás
palatető szigetelés
kivitelezés menete:

 • Megadja elérhetőségét a mellékelt formon és visszahívjuk Önt, vagy rögtön keres bennüket telefonon, ahol informálódhat a lehetőségekről.
 • Ingyenes és hivatalos árajánlatot adunk személyes felmérés során, rossz tetőjének felújításáról. Bárhol az országban, akár Önnél is. Ennek keretén belül akár szerződéskötés, mindkét fél védelmében.
 • Felvonulunk a házhoz az összes alapanyaggal.
 • A teljes felület szennyeződéstől való palatető tisztítás magas nyomású tisztítóberendezéssel.
 • Kúppalák eltávolítása, cseppentőlemezek felhelyezése.
 • Mélyalapozás, tapadó híd képzés a teljes tetőfelületen (Egyedülálló!)
 • Oromszegélyek, cseppentő víz orr lemezek felhelyezése.
 • Előkészített palatető felületre teljes felületen Villas 3D hatású, mintás, modifikált bitumenes  zsindely gázlángos ráolvasztása.
 • 30 nm-ként szellőzők beépítése, szigetelése a tetőfelületbe, tetőnyílások szegélyei is szigetelésre kerülnek
 • Egyéb megegyezés szerinti munkák: Kémény felújítás, festések, épületbádogozás, csatornázás...
 • Szemét eltakarítása, levonuláskor megegyezés szerint.

Palatető felújítás ára
Kaposvár:

Palatető felújítás árlista - plusz költségek nélkül

 • 1m² tekercses zsindely mindössze 0.8m² tetőfelület lefedésére alkalmas ( sütőcsík, hullóanyag, stb...)
 • A tető formájától függő mértékben változik a hulló anyag mennyisége is. Ezért van az, hogy két külön formájú tető aminek a felülete egyébbként egyforma méretű, más mennyiségű anyagot kíván.


Ereszcsatornák cseréje:
 • 3 500 Ft/fm - től. (anyag fajtájtól függően)

Kémény felújítása, építése:
 • 35 000 Ft/db - tól. (anyag fajtájtól függően)

Az áraink nettó árak,
nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

Az árak minimum 120m²-es felületre vonatkoznak. Az ajánlat tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás s az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ÉS
VISSZAHÍVJUK ÖNT!

Saját videófilmünk Önnek!


Referenciáink:
A teljesség igénye nélkül


Közösségi oldalunk:


Palatető felújítás kockázatai, veszélyei:

Palatető felújítás megrendelő tulajdonosok, sok esetben nincsenek tisztába azzal a ténnyel, hogy palatető felújítást végző, palatető szigetelő cégek, vállalkozások, rendelkeznek-e azzal a szakmai kompetenciával ami a mai kornak megfelelő szakmai elváráshoz alapvetően szükséges. Ahhoz, hogy Önnél, Önöknél ne történhessen olyan tragédia ami a közelmúltban történt Budapesten az Andrássy úti palota palatető szerkezetén, ami teljesen leéget. Elsődleges szempont a munka vállalásánál, hogy a kivitelezést végző cég rendelkezzen bejegyzett vállalkozással. A vállalkozás aktívan működjön, minden dolgozója legyen bejelentet. Ezt a ceginfo.hu honlapon bármikor ellenőrizheti, leinformálhatja az előző évi forgalmát és a nyereségét, vagy szerepel a fekete listán.

A vállalkozás rendelkezik-e:  
 • tűzgyújtási engedéllyel, okmánnyal
 • a munkavédelmi és biztonságtechnikai felszerelésekkel rendelkezik és a palatető felújítás során ezt alkalmazzák is
 • Tűv által minősített leesés biztos tetőlétrákon dolgozzanak
 • a kivitelező cég rendelkezik vállalkozói vagyoni biztosítással, tűzkár és a munkavégzés során felmerülő bármilyen anyagi káresemény megtérítéséhez.

A J.K.I. Mentor Kft a palatető felújítás munkavégzésénél rendelkezik, minden olyan munkához szükséges papírokkal, tűzvédelmi okmányokkal, biztonsági felszerelésekkel, vállalkozói anyagi biztosításokkal.

A cégünk biztonsága az Ön, Önök biztonsága is!


Műszaki szakvélemény palatető felújításról Kaposvár:

Palatető felújítás szakvélemény a kivitelezésről, anyagokról Kaposvár!

A palatető felújítás során nagyon sokan a szakemberek közül, azt a hibát követik el, hogy a palatető (avas, mohás, algás, szennyezet, galamb ürülék) felületeit mechanikusan (kaparással) próbálják eltávolítani. Ez hibás technológia, mert a palatető bontás nélküli felújítás során a felületet nem szabad kaparni, mivel a pala felülete sérülékeny a vihar kapcsok tönkre mennek és hajlatokban (élek, vápák, sarkok, bádogszegélyek) az alga, moha a bitumenes zsindely ráolvasztása után, a fedett térben a szerves anyagok bomlásnak indulnak és gáznyomást fejtenek ki a palatető szigetelés negatív oldalán. Ez később elváláshoz vezethet. A rossz előkészítés az, hogy a szélterhelt időszakban a palatető szigetelése a szélszívóhatásának következtében felszakad, gyakran teljes egészében leemeli a tetőről, rendkívül nagy kárt okozva a tulajdonosoknak. Ez nem a bitumenes zsindely hibája, hanem a kellő szakma ismeret hiánya okozza. Lényeges szempont a megfelelő anyag kiválasztása. Sokan bele esnek abba a hibába, hogy az ár a meghatározó szempont, a bitumenes lemez ára. Figyelmen kívül hagyva a tető szigetelés esztétikai hatását (élményét) ennek következtében néhány éven belül a festett minőségű bitumenes zsindely elveszti az eredeti színét. Az UV (ultraibolya) hatás miatt kifakul, elszíntelenedik, jellegtelené válik. Az erős napsugárzásnak kitett felületek foltosodnak. Az árnyékos oldalak nem követik annyira a színeltérést. A tető megszűnik esztétikai hatást nyújtani. Kellően idegesítve tulajdonosát, rontva az ingatlan értékét.  A mi cégünka  J.K.I. Mentor Kft régen rájött arra, hogy a legjobb anyag biztosíthatja hosszú távon a cég síkereit és a további munkákat. Ehhez arra volt szükségünk, hogy a Villas 3D hatású modifikált bitumenes zsindelyt ajánljuk, alkalmazzuk. Ez utánozza kellőképen a cserép hatását a tetőn (hódfarkú mediterrán) 12 év garancia mellet is.

Technológiai sorend:
A Villas, mint gyártómeghatározza a technológiai sorrendet a palatető bontás nélküli felújítása során.

Tisztítás:
A palatető tisztítás ipari nagynyomású vizes tisztítóval (mosása) 100%-ban eltávolítja a mohás, algás szennyezett anyagokat nem csak a palafelületén, hanem az illeszkedési pontok ( fedések alatt) így meggátolja a gáz képződést. A rögzítő vihar kapcsok nem sérülnek. A sérült hibás palákat pótolni kell. A kúpelemeket a gerincről el kell távolítani, mert gátolja, a gerinc, oldalgerinc átfedési pontokat a víz betörés ellen. Ehhez a részhez később vissza térek a díszítés (keretezés) témakör kapcsán. A saját videó filmünkben megtekintheti részletesen.
Tapadó híd képzése (alapozás, mély alapozás, kellősítés)
A bitumen alapú kellősítő anyag felhordása alapvető követelmény a biztos tapadás érdekében. Amit Tedy hengerrel vagy ecsettel hordunk fel a pala felületére. A mély alapozó feladata, hogy beszívódik a pala felületébe ezzel biztosítja a kellő szilárdságot. Tökéletes tapadást biztosít a palatető felújítás, palatető szigetelés során, a Villas bitumenes zsindelynek. A saját videó filmünkben megtekintheti részletesen.

Oromszegélyek, cseppentő víz orr lemezek felhelyezése:
A felület alapozása után kötelező a víz orr lemezek, cseppentő lemezek felhelyezése, mert a kezdő palasoron nincs megfelelő rögzítési, végzárási pont szélterhelés ellen. Nyeregtető esetén az oromszegély lemezeket kérésre kicseréljük, ha az eredeti lemez a helyén marad a mi cégünk biztonságtechnikai okból szélszívás miatt minden esetben egy 10cm új erre a célra gyártott lemezt rögzítünk mellé fel. Az általunkfelhelyezett lemezeket kizárólag önmetszős acélcsavarral rögzítjük a tetőszerkezethez. A szegezett rögzítést nem tartjuk biztonságosnak, mert a tető dilatációja (mozgás) miatt a szeg kihúzódhat és elveszíti a rögzítő szerepét. Igény szerint a régi bádoglemezeket cseréljük. Amennyiben mégsem kell cserélni a cégünk ajándéka ként lefestjük azt. Természetesen csak az alapszínekből egy rétegben. A tetőszellőzők beépítése kötelező 30 m2 -50m2-ként, mert ennek hiánya miatt a tető befülledhet, és a fa szerkezetek elkorhadnak.

A bitumenes zsindely felhelyezés lángolvasztással:
Két féle módszer ismeretes a lapolásos és a tekeréses módszer. A lapolásos olvasztás során alapvető probléma, hogy a mezőben (legnagyobb kiterített felület) a bitumenes zsindely beállítása után félbe hajtott anyag felületen való olvasztás helyenként vissza dermed és nem tud kellően leragadni a felületen, ezért tapogatással próbálják a felülethez rögzíteni. Ez ahhoz vezet, hogy a pala élei jobban kirajzolódnak, mint a tekeréses módszernél. Bizonyos esetekben nem nélkülözhető Pl:nyeregtetőnél kezdő sornál, kicsi nehezen hozzá férhető szakaszokon. Az általunk alkalmazott tekeréses módszer hatékonysága abban rejlik, hogy beállítás után a feltekert bitumenes lemezsütés, olvasztás közben fentről lefele haladva a tekercs teljes felületén a bitumen megolvad (kiúszik) és a tekercs saját súlyánál fogva rányomódik a felületre, így feszül ki. A pala felületén kevésbé mutat rajzolódási pontokat így ezért a 3D hatás megfelelően tud látszani, megjelenni. Előzőekben említett keretezés (díszítés) látványos eleme a tetőszigetelés kialakításban. Ez adja meg a gerinc és a ferde élek vonal vezetését. A legtöbben nem fordítanak gondot erre a műveletre, pedig lényeges eleme a tető architektúrájának (megjelenési forma). Sokan anyag spórolás céljából minimális 1 soros gerincképzést alkalmaznak, holott a 2 mintázatú koronadíszítéssel markánsabb megjelenési formát nyújt.

A palatetőn található felépítményekhez való csatlakozás, szigetelés:
A mi cégünk a gallérozást (vértezés, felhajtás) nem vagy csak indokolt esetben készítjük el Pl: kémények, tető kibúvók, antennák, tetőablakok. Ennek oka, hogy a vértezés könnyen elválik a hő tágulás és az egyéb szerkezeti anyagok miatt. Az így kialakult csomó pont ázhat nedvesedhet. Tapasztalatunk, hogy már a meglévő szerkezethez (bádogok) alá és fölé de túl engedve biztosítjuk a tökéletes víz szigetelést. Ez a módszer mindenben megfelel a vízszigetelési követelményeknek.

Ereszcsatornák cseréje:
A palatető felújítás során lényeges szempont, hogy a tetőhöz tartozó ereszcsatornákat a palatető bontás nélküli felújítás során szükség esetén ki kell cserélni a csatorna tartó vasakat a bitumenes zsindely, cseppentő lemez alatt helyezkedik el, ezért a későbbi cseréje szakszerűen nem lehetséges mivel a csatorna tartó vasakat a szarufa végeihez kell rögzíteni, hogy a csapadék terhelés miatt ne tudjon kihajolni (kifordulni). Az új csatorna biztosítja a csapadék víz távoltartását az épület szerkezetektől. Ez által az ereszcsatorna markánsan megjelenik, keretezi az épület homlokzatát, tető szerkezetét.

Kémények javítása, felújítása:
Szükség szerint különösen akkor, ha a téglák közötti falazó habarcs kifagyott, kiporlott legtöbbször a fedkő (kéménykalap) rossz hibás elkészítése során vízorr képzés hiányában a csapadékvíz visszafolyik a kéménytestre ezáltal tönkretéve a fugákat, hézagokat. az általuk felújítás módszere, hogy kültéri fagyálló anyaggal a kéménytest tejes felületét bevonjuk. Kellő szilárdulás után egy inpregnáló festék bevonattal látjuk el. Új vízorral ellátott műkő fedlapot ragasztunk fel. Így a kémény megjelenési formája újszerű, harmónikus lesz a tető megjelenési formájával. A palatető felújítás, szigetelés során indokolt a kémények egyidejű felújítása is mivel később a bitumenes zsindely óvhatatlanul sérüléseit vonhatja maga után.


Google térkép Kaposvár


Ingyenes árajánlat kérő:

 Küldés
 

J.K.I. Mentor Kft


Palatető felújítás egész Magyarország területén:

Válassza ki saját települését és kérjen egyedi árajánlatot Most!

Palatető felújítás Bács-Kiskun-megye,  Palatető felújítás Baranya-megye, 
Abaliget Adorjás Ág Almamellék Almáskeresztúr Alsómocsolád Alsószentmárton Apátvarasd Aranyosgadány Áta Babarc Babarcszőlős Bakóca Bakonya Baksa Bánfa Bár Baranyahídvég Baranyajenő Baranyaszentgyörgy Basal Belvárdgyula Beremend Berkesd Besence Bezedek Bicsérd Bikal Birján Bisse Boda Bodolyabér Bogád Bogádmindszent Bogdása Boldogasszonyfa Bóly Borjád Bosta Botykapeterd Bükkösd Bürüs Cún Csányoszró Csarnóta Csebény Cserdi Cserkút Csertő Csonkamindszent Dencsháza Dinnyeberki Diósviszló Drávacsehi Drávacsepely Drávafok Drávaiványi Drávakeresztúr Drávapalkonya Drávapiski Drávaszabolcs Drávaszerdahely Drávasztára Dunaszekcső Egerág Egyházasharaszti Egyházaskozár Ellend Endrőc Erdősmárok Erdősmecske Erzsébet Fazekasboda Feked Felsőegerszeg Felsőszentmárton Garé Gerde Gerényes Geresdlak Gilvánfa Gödre Görcsöny Görcsönydoboka Gordisa Gyód Gyöngyfa Gyöngyösmellék Harkány Hásságy Hegyhátmaróc Hegyszentmárton Helesfa Hetvehely Hidas Himesháza Hirics Hobol Homorúd Horváthertelend Hosszúhetény Husztót Ibafa Illocska Ipacsfa Ivánbattyán Ivándárda Kacsóta Kákics Kárász Kásád Katádfa Kátoly Kékesd Kémes Kemse Keszü Kétújfalu Királyegyháza Kisasszonyfa Kisbeszterce Kisbudmér Kisdér Kisdobsza Kishajmás Kisharsány Kisherend Kisjakabfalva Kiskassa Kislippó Kisnyárád Kistamási Kistapolca Kistótfalu Kisvaszar Kisszentmárton Köblény Kökény Kölked Komló Kórós Kovácshida Kovácsszénája Kővágószőlős Kővágótőttős Kozármisleny Lánycsók Lapáncsa Liget Lippó Liptód Lothárd Lovászhetény Lúzsok Mágocs Magyarbóly Magyaregregy Magyarhertelend Magyarlukafa Magyarmecske Magyarsarlós Magyarszék Magyartelek Majs Mánfa Maráza Márfa Máriakéménd Markóc Marócsa Márok Martonfa Matty Máza Mecseknádasd Mecsekpölöske Mekényes Merenye Meződ Mindszentgodisa Mohács Molvány Monyoród Mozsgó Nagybudmér Nagycsány Nagydobsza Nagyhajmás Nagyharsány Nagykozár Nagynyárád Nagypall Nagypeterd Nagytótfalu Nagyváty Nemeske Nyugotszenterzsébet Óbánya Ócsárd Ófalu Okorág Okorvölgy Olasz Old Orfű Oroszló Ózdfalu Palé Palkonya Palotabozsok Páprád Patapoklosi Pécs Pécsbagota Pécsdevecser Pécsudvard Pécsvárad Pellérd Pereked Peterd Pettend Piskó Pócsa Pogány Rádfalva Regenye Romonya Rózsafa Sámod Sárok Sásd Sátorhely Sellye Siklós Siklósbodony Siklósnagyfalu Somberek Somogyapáti Somogyhárságy Somogyhatvan Somogyviszló Sósvertike Sumony Szabadszentkirály Szágy Szajk Szalánta Szalatnak Szaporca Szárász Szászvár Szava Szebény Szederkény Székelyszabar Szellő Szemely Szentdénes Szentegát Szentkatalin Szentlászló Szentlőrinc Szigetvár Szilágy Szilvás Szőke Szőkéd Szörény Szulimán Szűr Tarrós Tékes Teklafalu Tengeri Tésenfa Téseny Tófű Tormás Tótszentgyörgy Töttös Túrony Udvar Újpetre Vajszló Várad Varga Vásárosbéc Vásárosdombó Vázsnok Vejti Vékény Velény Véménd Versend Villány Villánykövesd Zádor Zaláta Zengővárkony Zók
Palatető felújítás Békés-megye,  Palatető felújítás Borsod-Abaúj-Zemplén-megye, 
Abaújalpár Abaújkér Abaújlak Abaújszántó Abaújszolnok Abaújvár Abod Aggtelek Alacska Alsóberecki Alsódobsza Alsógagy Alsóregmec Alsószuha Alsótelekes Alsóvadász Alsózsolca Arka Arló Arnót Ároktő Aszaló Baktakék Balajt Bánhorváti Bánréve Baskó Becskeháza Bekecs Berente Beret Berzék Bőcs Bodroghalom Bodrogkeresztúr Bodrogkisfalud Bodrogolaszi Bódvalenke Bódvarákó Bódvaszilas Bogács Boldogkőújfalu Boldogkőváralja Boldva Borsodbóta Borsodgeszt Borsodivánka Borsodnádasd Borsodszentgyörgy Borsodszirák Bózsva Bükkábrány Bükkaranyos Bükkmogyorósd Bükkszentkereszt Bükkzsérc Büttös Cigánd Csenyéte Cserépfalu Cserépváralja Csernely Csincse Csobád Csobaj Csokvaomány Damak Dámóc Debréte Dédestapolcsány Detek Domaháza Dövény Dubicsány Edelény Egerlövő Égerszög Emőd Encs Erdőbénye Erdőhorváti Fáj Fancsal Farkaslyuk Felsőberecki Felsődobsza Felsőgagy Felsőkelecsény Felsőnyárád Felsőregmec Felsőtelekes Felsővadász Felsőzsolca Filkeháza Fony Forró Fulókércs Füzér Füzérkajata Füzérkomlós Füzérradvány Gadna Gagyapáti Gagybátor Gagyvendégi Galvács Garadna Gelej Gesztely Gibárt Girincs Golop Gömörszőlős Gönc Göncruszka Györgytarló Halmaj Hangács Hangony Háromhuta Harsány Hegymeg Hejce Hejőbába Hejőkeresztúr Hejőkürt Hejőpapi Hejőszalonta Hercegkút Hernádbűd Hernádcéce Hernádkak Hernádkércs Hernádnémeti Hernádpetri Hernádszentandrás Hernádszurdok Hernádvécse Hét Hidasnémeti Hidvégardó Hollóháza Homrogd Igrici Imola Ináncs Irota Izsófalva Jákfalva Járdánháza Jósvafő Kács Kánó Kány Karcsa Karos Kazincbarcika Kázsmárk Kéked Kelemér Kenézlő Keresztéte Kesznyéten Királd Kiscsécs Kisgyőr Kishuta Kiskinizs Kisrozvágy Kissikátor Kistokaj Komjáti Komlóska Kondó Korlát Köröm Kovácsvágás Krasznokvajda Kupa Kurityán Lácacséke Ládbesenyő Lak Legyesbénye Léh Lénárddaróc Litka Mád Makkoshotyka Mályi Mályinka Martonyi Megyaszó Méra Meszes Mezőcsát Mezőkeresztes Mezőkövesd Mezőnagymihály Mezőnyárád Mezőzombor Mikóháza Miskolc Mogyoróska Monaj Monok Múcsony Muhi Nagybarca Nagycsécs Nagyhuta Nagykinizs Nagyrozvágy Négyes Nekézseny Nemesbikk Novajidrány Nyékládháza Nyésta Nyíri Nyomár Olaszliszka Onga Ónod Ormosbánya Oszlár Ózd Pácin Pálháza Pamlény Pányok Parasznya Pere Perecse Perkupa Prügy Pusztafalu Pusztaradvány Putnok Radostyán Ragály Rakaca Rakacaszend Rásonysápberencs Rátka Regéc Répáshuta Révleányvár Ricse Rudabánya Rudolftelep Sajóbábony Sajóecseg Sajógalgóc Sajóhidvég Sajóivánka Sajókápolna Sajókaza Sajókeresztúr Sajólád Sajólászlófalva Sajómercse Sajónémeti Sajóörös Sajópálfala Sajópetri Sajópüspöki Sajósenye Sajószentpéter Sajószöged Sajóvámos Sajóvelezd Sály Sárazsadány Sárospatak Sáta Sátoraljaújhely Selyeb Semjén Serényfalva Sima Sóstófalva Szakácsi Szakáld Szalaszend Szalonna Szászfa Szegi Szegilong Szemere Szendrő Szendrőlád Szentistván Szentistvánbaksa Szerencs Szikszó Szin Szinpetri Szirmabesenyő Szögliget Szőlősardó Szomolya Szuhafő Szuhakálló Szuhogy Taktabáj Taktaharkány Taktakenéz Taktaszada Tállya Tarcal Tard Tardona Telkibánya Teresztenye Tibolddaróc Tiszabábolna Tiszacsermely Tiszadorogma Tiszakarád Tiszakeszi Tiszaladány Tiszalúc Tiszapalkonya Tiszatardos Tiszatarján Tiszaújváros Tiszavalk Tokaj Tolcsva Tomor Tornabarakony Tornakápolna Tornanádaska Tornaszentandrás Tornaszentjakab Tornyosnémeti Trizs Újcsanálos Uppony Vadna Vágáshuta Vajdácska Vámosújfalu Varbó Varbóc Vatta Vilmány Vilyvitány Viss Viszló Vizsoly Zádorfalva Zalkod Zemplénagárd Ziliz Zubogy Zsujta
Palatető felújítás Budapest, 
Budapest I. kerület Gellérthegy Krisztinaváros Tabán Vár Víziváros II. kerület Adyliget Budakeszierdo Budaliget Csatárka Erzsébetliget Erzsébettelek Felhévíz Gercse Hársakalja Hárshegy Huvösvölgy Kovár Kurucles Lipótmezo Máriaremete Nyék Országút Pálvölgy Pasarét Pesthidegkút-Ófalu Petneházyrét Remetekertváros Rézmál Rózsadomb Szemlohegy Széphalom Szépilona Szépvölgy Törökvész,Újlak Vérhalom Zöldmál III. kerület Aquincum Aranyhegy Békásmegyer Csillaghegy Csúcshegy Filatorigát Hármashatárhegy Kaszásdulo Mátyáshegy Mocsárosdulo Óbuda Óbudaisziget Remetehegy Rómaifürdo Solymárvölgy Táborhegy Testvérhegy Törökko Újlak (egy része) Ürömhegy IV. kerület Istvántelek Káposztásmegyer Megyer Népsziget (egy része) Székesdulo Újpest V. kerület Belváros Lipótváros VI. kerület Terézváros VII. kerület Erzsébetváros Istvánmezo (egy része) VIII. kerület Istvánmezo (egy része) Józsefváros Kerepesdulo Tisztviselotelep IX. kerület Ferencváros Gubacsidulo József Attila lakótelep X. kerület Felsorákos Gyárdulo Keresztúridulo Kobánya-Kertváros Kúttó Laposdulo Ligettelek Népliget Óhegy Téglagyárdulo Újhegy XI. kerület Albertfalva Dobogó Gazdagrét Gellérthegy (egy része) Hosszúrét Kamaraerdo Kelenföld Kelenvölgy Koérberek Lágymányos Madárhegy Ormezo Örsöd Péterhegy Pösingermajor Sasad Sashegy (egy része) Spanyolrét Szentimreváros Tabán (egy része) XII. kerület Budakeszierdo (egy része) Csillebérc Farkasrét Farkasvölgy Istenhegy Jánoshegy Kissvábhegy Krisztinaváros (egy része) Kútvölgy Magasút Mártonhegy Németvölgy Orbánhegy Sashegy (egy része) Svábhegy Széchenyihegy Virányos Zugliget XIII. kerület Angyalföld Margitsziget Népsziget (egy része) Újlipótváros Vizafogó XIV. kerület Alsórákos Herminamezo Istvánmezo Kiszugló Nagyzugló Rákosfalva Törökor Városliget XV. kerület Pestújhely Rákospalota Újpalota XVI. kerület Árpádföld Cinkota Mátyásföld Rákosszentmihály Sashalom XVII. kerület Akadémiaújtelep Madárdomb Rákoscsaba Rákoscsaba-Újtelep Rákoshegy Rákoskeresztúr Rákoskert Rákosliget Régiakadémiatelep XVIII. kerület Alacskai úti lakótelep Almáskert Bélatelep Belsomajor Bókaytelep Erdoskert Erzsébettelep Ferihegy Ganzkertváros Ganztelep Gloriett-telep Halmierdo Havanna-telep Kossuth Ferenc-telep Lakatostelep Liptáktelep Lónyaytelep Miklóstelep Rendessytelep Szemeretelep Szent Imre-kertváros Szent Lorinc-telep Újpéteritelep XIX. kerület Kispest Wekerletelep XX. kerület Gubacsipuszta Kossuthfalva Pacsirtatelep Pesterzsébet Pesterzsébet-Szabótelep XXI. kerület Csepel-Belváros Csepel-Kertváros Csepel-Ófalu Csepel-Rózsadomb Csepel-Szabótelep Csillagtelep Erdoalja Erdosor Gyártelep Háros Királyerdo Királymajor Szigetcsúcs XXII. kerület Baross Gábor-telep Budafok Budatétény Nagytétény XXIII. kerület Millenniumtelep Soroksár Soroksár-Újtelep
Palatető felújítás Csongrád-megye,  Palatető felújítás Fejér-megye,  Palatető felújítás Győr-Moson-Sopron-megye, 
Abda Acsalag Ágfalva Agyagosszergény Árpás Ásványráró Babót Bágyogszovát Bakonygyirót Bakonypéterd Barbacs Beled Bezenye Bezi Bodonhely Bogyoszló Bőny Börcs Bősárkány Cakóháza Cirák Csáfordjánosfa Csapod Csér Csikvánd Csorna Darnózseli Dénesfa Dör Dunakiliti Dunaremete Dunaszeg Dunaszentpál Dunasziget Ebergőc Écs Edve Egyed Egyházasfalu Enese Farád Fehértó Feketeerdő Felpéc Fertőboz Fertőd Fertőendréd Fertőhomok Fertőrákos Fertőszentmiklós Fertőszéplak Gönyű Gyalóka Gyarmat Gyömöre Győr Győrasszonyfa Győrladamér Gyóró Győrság Győrsövényház Győrszemere Győrújbarát Győrújfalu Győrzámoly Halászi Harka Hédervár Hegyeshalom Hegykő Hidegség Himód Hövej Ikrény Iván Jánossomorja Jobaháza Kajárpéc Kapuvár Károlyháza Kimle Kisbabot Kisbajcs Kisbodak Kisfalud Kóny Kópháza Koroncó Kunsziget Lázi Lébény Levél Lipót Lövő Maglóca Magyarkeresztúr Máriakálnok Markotabödöge Mecsér Mérges Mezőörs Mihályi Mórichida Mosonmagyaróvár Mosonszentmiklós Mosonszolnok Nagybajcs Nagycenk Nagylózs Nagyszentjános Nemeskér Nyalka Nyúl Osli Öttevény Páli Pannonhalma Pásztori Pázmándfalu Pér Pereszteg Petőháza Pinnye Potyond Püski Pusztacsalád Rábacsanak Rábacsécsény Rábakecöl Rábapatona Rábapordány Rábasebes Rábaszentandrás Rábaszentmihály Rábaszentmiklós Rábatamási Rábcakapi Rajka Ravazd Répceszemere Répcevis Rétalap Röjtökmuzsaj Sarród Sobor Sokorópátka Sopron Sopronhorpács Sopronkövesd Sopronnémeti Szakony Szany Szárföld Szerecseny Szil Szilsárkány Táp Tápszentmiklós Tarjánpuszta Tárnokréti Tényő Töltéstava Újkér Újrónafő Und Vadosfa Vág Vámosszabadi Várbalog Vásárosfalu Vének Veszkény Vitnyéd Völcsej Zsebeháza Zsira
Palatető felújítás Hajdú-Bihar-megye,  Palatető felújítás Heves-megye,