Palatető felújítás Dég, palatető bontás nélküli felújítása Dég, palatető felújítása Dég, palatető szigetelés Dég, palatető felújítás ára Dég, tetőfelújítás Dég, palatető Dég, palatető tisztítás Dég, bitumenes zsindely Dég, villas Dég, palatető javítás Dég

Palatető felújítás
Dég

Beázás? Jégkár? Korrózió? Moha?
Ön vagy családja küzd az elöregedett, rossz állapotú palatetőjével?

Nehéz feladat áll Ön előtt:

 • Ki kell választania azt a szakembert, aki felújítja a palatetőjét gyorsan, szakszerűen és olcsón. Aki időtálló megoldást kínál és megbízható is egyben, mert garanciát vállal az elvégzett munkára. Lehetőleg országosan van jelen a piacon, hogy Ön bárhonnan elérhesse.
 • Palatetők bontás nélküli felújítása néhány százezerből bitumenes zsindelylemezzel, és garantáltan nem lesz többé beázás! Várható élettartam 35-40 év.

Palatető felújítás
palatető szigetelés
kivitelezés menete:

 • Megadja elérhetőségét a mellékelt formon és visszahívjuk Önt, vagy rögtön keres bennüket telefonon, ahol informálódhat a lehetőségekről.
 • Ingyenes és hivatalos árajánlatot adunk személyes felmérés során, rossz tetőjének felújításáról. Bárhol az országban, akár Önnél is. Ennek keretén belül akár szerződéskötés, mindkét fél védelmében.
 • Felvonulunk a házhoz az összes alapanyaggal.
 • A teljes felület szennyeződéstől való palatető tisztítás magas nyomású tisztítóberendezéssel.
 • Kúppalák eltávolítása, cseppentőlemezek felhelyezése.
 • Mélyalapozás, tapadó híd képzés a teljes tetőfelületen (Egyedülálló!)
 • Oromszegélyek, cseppentő víz orr lemezek felhelyezése.
 • Előkészített palatető felületre teljes felületen Villas 3D hatású, mintás, modifikált bitumenes  zsindely gázlángos ráolvasztása.
 • 30 nm-ként szellőzők beépítése, szigetelése a tetőfelületbe, tetőnyílások szegélyei is szigetelésre kerülnek
 • Egyéb megegyezés szerinti munkák: Kémény felújítás, festések, épületbádogozás, csatornázás...
 • Szemét eltakarítása, levonuláskor megegyezés szerint.

Palatető felújítás ára
Dég:

Palatető felújítás árlista - plusz költségek nélkül

 • 1m² tekercses zsindely mindössze 0.8m² tetőfelület lefedésére alkalmas ( sütőcsík, hullóanyag, stb...)
 • A tető formájától függő mértékben változik a hulló anyag mennyisége is. Ezért van az, hogy két külön formájú tető aminek a felülete egyébbként egyforma méretű, más mennyiségű anyagot kíván.


Ereszcsatornák cseréje:
 • 3 500 Ft/fm - től. (anyag fajtájtól függően)

Kémény felújítása, építése:
 • 35 000 Ft/db - tól. (anyag fajtájtól függően)

Az áraink nettó árak,
nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

Az árak minimum 120m²-es felületre vonatkoznak. Az ajánlat tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás s az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ÉS
VISSZAHÍVJUK ÖNT!

Saját videófilmünk Önnek!


Referenciáink:
A teljesség igénye nélkül


Közösségi oldalunk:


Palatető felújítás kockázatai, veszélyei:

Palatető felújítás megrendelő tulajdonosok, sok esetben nincsenek tisztába azzal a ténnyel, hogy palatető felújítást végző, palatető szigetelő cégek, vállalkozások, rendelkeznek-e azzal a szakmai kompetenciával ami a mai kornak megfelelő szakmai elváráshoz alapvetően szükséges. Ahhoz, hogy Önnél, Önöknél ne történhessen olyan tragédia ami a közelmúltban történt Budapesten az Andrássy úti palota palatető szerkezetén, ami teljesen leéget. Elsődleges szempont a munka vállalásánál, hogy a kivitelezést végző cég rendelkezzen bejegyzett vállalkozással. A vállalkozás aktívan működjön, minden dolgozója legyen bejelentet. Ezt a ceginfo.hu honlapon bármikor ellenőrizheti, leinformálhatja az előző évi forgalmát és a nyereségét, vagy szerepel a fekete listán.

A vállalkozás rendelkezik-e:  
 • tűzgyújtási engedéllyel, okmánnyal
 • a munkavédelmi és biztonságtechnikai felszerelésekkel rendelkezik és a palatető felújítás során ezt alkalmazzák is
 • Tűv által minősített leesés biztos tetőlétrákon dolgozzanak
 • a kivitelező cég rendelkezik vállalkozói vagyoni biztosítással, tűzkár és a munkavégzés során felmerülő bármilyen anyagi káresemény megtérítéséhez.

A J.K.I. Mentor Kft a palatető felújítás munkavégzésénél rendelkezik, minden olyan munkához szükséges papírokkal, tűzvédelmi okmányokkal, biztonsági felszerelésekkel, vállalkozói anyagi biztosításokkal.

A cégünk biztonsága az Ön, Önök biztonsága is!


Műszaki szakvélemény palatető felújításról Dég:

Palatető felújítás szakvélemény a kivitelezésről, anyagokról Dég!

A palatető felújítás során nagyon sokan a szakemberek közül, azt a hibát követik el, hogy a palatető (avas, mohás, algás, szennyezet, galamb ürülék) felületeit mechanikusan (kaparással) próbálják eltávolítani. Ez hibás technológia, mert a palatető bontás nélküli felújítás során a felületet nem szabad kaparni, mivel a pala felülete sérülékeny a vihar kapcsok tönkre mennek és hajlatokban (élek, vápák, sarkok, bádogszegélyek) az alga, moha a bitumenes zsindely ráolvasztása után, a fedett térben a szerves anyagok bomlásnak indulnak és gáznyomást fejtenek ki a palatető szigetelés negatív oldalán. Ez később elváláshoz vezethet. A rossz előkészítés az, hogy a szélterhelt időszakban a palatető szigetelése a szélszívóhatásának következtében felszakad, gyakran teljes egészében leemeli a tetőről, rendkívül nagy kárt okozva a tulajdonosoknak. Ez nem a bitumenes zsindely hibája, hanem a kellő szakma ismeret hiánya okozza. Lényeges szempont a megfelelő anyag kiválasztása. Sokan bele esnek abba a hibába, hogy az ár a meghatározó szempont, a bitumenes lemez ára. Figyelmen kívül hagyva a tető szigetelés esztétikai hatását (élményét) ennek következtében néhány éven belül a festett minőségű bitumenes zsindely elveszti az eredeti színét. Az UV (ultraibolya) hatás miatt kifakul, elszíntelenedik, jellegtelené válik. Az erős napsugárzásnak kitett felületek foltosodnak. Az árnyékos oldalak nem követik annyira a színeltérést. A tető megszűnik esztétikai hatást nyújtani. Kellően idegesítve tulajdonosát, rontva az ingatlan értékét.  A mi cégünka  J.K.I. Mentor Kft régen rájött arra, hogy a legjobb anyag biztosíthatja hosszú távon a cég síkereit és a további munkákat. Ehhez arra volt szükségünk, hogy a Villas 3D hatású modifikált bitumenes zsindelyt ajánljuk, alkalmazzuk. Ez utánozza kellőképen a cserép hatását a tetőn (hódfarkú mediterrán) 12 év garancia mellet is.

Technológiai sorend:
A Villas, mint gyártómeghatározza a technológiai sorrendet a palatető bontás nélküli felújítása során.

Tisztítás:
A palatető tisztítás ipari nagynyomású vizes tisztítóval (mosása) 100%-ban eltávolítja a mohás, algás szennyezett anyagokat nem csak a palafelületén, hanem az illeszkedési pontok ( fedések alatt) így meggátolja a gáz képződést. A rögzítő vihar kapcsok nem sérülnek. A sérült hibás palákat pótolni kell. A kúpelemeket a gerincről el kell távolítani, mert gátolja, a gerinc, oldalgerinc átfedési pontokat a víz betörés ellen. Ehhez a részhez később vissza térek a díszítés (keretezés) témakör kapcsán. A saját videó filmünkben megtekintheti részletesen.
Tapadó híd képzése (alapozás, mély alapozás, kellősítés)
A bitumen alapú kellősítő anyag felhordása alapvető követelmény a biztos tapadás érdekében. Amit Tedy hengerrel vagy ecsettel hordunk fel a pala felületére. A mély alapozó feladata, hogy beszívódik a pala felületébe ezzel biztosítja a kellő szilárdságot. Tökéletes tapadást biztosít a palatető felújítás, palatető szigetelés során, a Villas bitumenes zsindelynek. A saját videó filmünkben megtekintheti részletesen.

Oromszegélyek, cseppentő víz orr lemezek felhelyezése:
A felület alapozása után kötelező a víz orr lemezek, cseppentő lemezek felhelyezése, mert a kezdő palasoron nincs megfelelő rögzítési, végzárási pont szélterhelés ellen. Nyeregtető esetén az oromszegély lemezeket kérésre kicseréljük, ha az eredeti lemez a helyén marad a mi cégünk biztonságtechnikai okból szélszívás miatt minden esetben egy 10cm új erre a célra gyártott lemezt rögzítünk mellé fel. Az általunkfelhelyezett lemezeket kizárólag önmetszős acélcsavarral rögzítjük a tetőszerkezethez. A szegezett rögzítést nem tartjuk biztonságosnak, mert a tető dilatációja (mozgás) miatt a szeg kihúzódhat és elveszíti a rögzítő szerepét. Igény szerint a régi bádoglemezeket cseréljük. Amennyiben mégsem kell cserélni a cégünk ajándéka ként lefestjük azt. Természetesen csak az alapszínekből egy rétegben. A tetőszellőzők beépítése kötelező 30 m2 -50m2-ként, mert ennek hiánya miatt a tető befülledhet, és a fa szerkezetek elkorhadnak.

A bitumenes zsindely felhelyezés lángolvasztással:
Két féle módszer ismeretes a lapolásos és a tekeréses módszer. A lapolásos olvasztás során alapvető probléma, hogy a mezőben (legnagyobb kiterített felület) a bitumenes zsindely beállítása után félbe hajtott anyag felületen való olvasztás helyenként vissza dermed és nem tud kellően leragadni a felületen, ezért tapogatással próbálják a felülethez rögzíteni. Ez ahhoz vezet, hogy a pala élei jobban kirajzolódnak, mint a tekeréses módszernél. Bizonyos esetekben nem nélkülözhető Pl:nyeregtetőnél kezdő sornál, kicsi nehezen hozzá férhető szakaszokon. Az általunk alkalmazott tekeréses módszer hatékonysága abban rejlik, hogy beállítás után a feltekert bitumenes lemezsütés, olvasztás közben fentről lefele haladva a tekercs teljes felületén a bitumen megolvad (kiúszik) és a tekercs saját súlyánál fogva rányomódik a felületre, így feszül ki. A pala felületén kevésbé mutat rajzolódási pontokat így ezért a 3D hatás megfelelően tud látszani, megjelenni. Előzőekben említett keretezés (díszítés) látványos eleme a tetőszigetelés kialakításban. Ez adja meg a gerinc és a ferde élek vonal vezetését. A legtöbben nem fordítanak gondot erre a műveletre, pedig lényeges eleme a tető architektúrájának (megjelenési forma). Sokan anyag spórolás céljából minimális 1 soros gerincképzést alkalmaznak, holott a 2 mintázatú koronadíszítéssel markánsabb megjelenési formát nyújt.

A palatetőn található felépítményekhez való csatlakozás, szigetelés:
A mi cégünk a gallérozást (vértezés, felhajtás) nem vagy csak indokolt esetben készítjük el Pl: kémények, tető kibúvók, antennák, tetőablakok. Ennek oka, hogy a vértezés könnyen elválik a hő tágulás és az egyéb szerkezeti anyagok miatt. Az így kialakult csomó pont ázhat nedvesedhet. Tapasztalatunk, hogy már a meglévő szerkezethez (bádogok) alá és fölé de túl engedve biztosítjuk a tökéletes víz szigetelést. Ez a módszer mindenben megfelel a vízszigetelési követelményeknek.

Ereszcsatornák cseréje:
A palatető felújítás során lényeges szempont, hogy a tetőhöz tartozó ereszcsatornákat a palatető bontás nélküli felújítás során szükség esetén ki kell cserélni a csatorna tartó vasakat a bitumenes zsindely, cseppentő lemez alatt helyezkedik el, ezért a későbbi cseréje szakszerűen nem lehetséges mivel a csatorna tartó vasakat a szarufa végeihez kell rögzíteni, hogy a csapadék terhelés miatt ne tudjon kihajolni (kifordulni). Az új csatorna biztosítja a csapadék víz távoltartását az épület szerkezetektől. Ez által az ereszcsatorna markánsan megjelenik, keretezi az épület homlokzatát, tető szerkezetét.

Kémények javítása, felújítása:
Szükség szerint különösen akkor, ha a téglák közötti falazó habarcs kifagyott, kiporlott legtöbbször a fedkő (kéménykalap) rossz hibás elkészítése során vízorr képzés hiányában a csapadékvíz visszafolyik a kéménytestre ezáltal tönkretéve a fugákat, hézagokat. az általuk felújítás módszere, hogy kültéri fagyálló anyaggal a kéménytest tejes felületét bevonjuk. Kellő szilárdulás után egy inpregnáló festék bevonattal látjuk el. Új vízorral ellátott műkő fedlapot ragasztunk fel. Így a kémény megjelenési formája újszerű, harmónikus lesz a tető megjelenési formájával. A palatető felújítás, szigetelés során indokolt a kémények egyidejű felújítása is mivel később a bitumenes zsindely óvhatatlanul sérüléseit vonhatja maga után.


Google térkép Dég


Ingyenes árajánlat kérő:

 Küldés
 

J.K.I. Mentor Kft


Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, info@panaweb.hu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Kiválasztott település:
Dég


Az Ön kapcsolattartója:
Lakatosné Perjési Ibolya

Telefonszáma:
06-70/378 1936

Nyitvatartás:
H-P 9.00-18.00
SZ 9.00-13.00