Palatető felújítás Cegléd

✅ palatető felújítás Cegléd
✅ palatető bontás nélküli felújítás Cegléd
✅ palatető felújítás ára Cegléd , palatető szigetelés Cegléd

Palatető felújítás Cegléd

Beázás? Jégkár? Korrózió? Moha?
Ön vagy családja küzd az elöregedett, rossz állapotú palatetőjével?

Nehéz feladat áll Ön előtt:

● Ki kell választania azt a szakembert, aki felújítja a palatetőjét gyorsan, szakszerűen és olcsón. Aki időtálló megoldást kínál és megbízható is egyben, mert garanciát vállal az elvégzett munkára. Lehetőleg országosan van jelen a piacon, hogy Ön bárhonnan elérhesse.

● Palatetők bontás nélküli felújítása néhány százezerből bitumenes zsindelylemezzel, és garantáltan nem lesz többé beázás! Várható élettartam 35-40 év.

Palatető felújítás, palatető szigetelés Cegléd, kivitelezés menete:

01-palatető tisztítás
04-palatető bitumen mázas alapozás
06-palatető felújítás, palatető szigetelés villas 3d hatású, szines, mintás modifikált bitumenes zsindellyel
08-palatető felújítás, palatető szigetelés villas 3d hatású, szines, mintás modifikált bitumenes zsindellyel

● Megadja elérhetőségét a mellékelt formon és visszahívjuk Önt, vagy rögtön keres bennünket telefonon, ahol informálódhat a lehetőségekről.
● Ingyenes és hivatalos árajánlatot adunk személyes felmérés során, rossz tetőjének felújításáról. Bárhol az országban, akár Önnél is. Ennek keretén belül akár szerződéskötés, mindkét fél védelmében.
● Felvonulunk a házhoz az összes alapanyaggal.
● A teljes felület szennyeződéstől való palatető tisztítás magas nyomású tisztítóberendezéssel.
● Kúppalák eltávolítása, cseppentőlemezek felhelyezése.
● Mélyalapozás, tapadó híd képzés a teljes tetőfelületen (Kötelező!)
● Oromszegélyek, cseppentő víz orr lemezek felhelyezése.
● Előkészített palatető felületre teljes felületen Villas 3D hatású, mintás, modifikált bitumenes  zsindely gázlángos ráolvasztása.
● 30 nm-ként szellőzők beépítése, szigetelése a tetőfelületbe, tetőnyílások szegélyei is szigetelésre kerülnek.
● Egyéb megegyezés szerinti munkák: Kémény felújítás, festések, épületbádogozás, csatornázás...
● Szemét eltakarítása, levonuláskor megegyezés szerint.

Palatető felújítás ára Cegléd:

⭐⭐⭐⭐⭐ Palatető felújítás árlista - plusz költségek nélkül


● 1m² tekercses zsindely mindössze 0.8m² tetőfelület lefedésére alkalmas ( sütőcsík, hullóanyag, stb...)
● A tető formájától függő mértékben változik a hulló anyag mennyisége is. Ezért van az, hogy két külön formájú tető aminek a felülete egyébként egyforma méretű, más mennyiségű anyagot kíván.

Ereszcsatornák cseréje:
● 6 500 Ft/fm - től. (anyag fajtájtól függően)

Kémény felújítása, építése:
● 45 000 Ft/db - tól. (anyag fajtájtól függően)

Az áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

Az árak minimum 120m²-es felületre vonatkoznak. Az ajánlat tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás s az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ÉS VISSZAHÍVJUK ÖNT!


Palatető felújítás kockázatai, veszélyei:

Palatető felújítás megrendelő tulajdonosok, sok esetben nincsenek tisztába azzal a ténnyel, hogy palatető felújítást végző, palatető szigetelő cégek, vállalkozások, rendelkeznek-e azzal a szakmai kompetenciával ami a mai kornak megfelelő szakmai elváráshoz alapvetően szükséges. Ahhoz, hogy Önnél, Önöknél ne történhessen olyan tragédia ami a közelmúltban történt Budapesten az Andrássy úti palota palatető szerkezetén, ami teljesen leéget. Elsődleges szempont a munka vállalásánál, hogy a kivitelezést végző cég rendelkezzen bejegyzett vállalkozással. A vállalkozás aktívan működjön, minden dolgozója legyen bejelentet. Ezt a ceginfo.hu honlapon bármikor ellenőrizheti, leinformálhatja az előző évi forgalmát és a nyereségét, vagy szerepel a fekete listán.

A vállalkozás rendelkezik-e: 
● tűzgyújtási engedéllyel, okmánnyal
● a munkavédelmi és biztonságtechnikai felszerelésekkel rendelkezik és a palatető felújítás során ezt alkalmazzák is
● Tűv által minősített leesés biztos tetőlétrákon dolgozzanak
● a kivitelező cég rendelkezik vállalkozói vagyoni biztosítással, tűzkár és a munkavégzés során felmerülő bármilyen anyagi káresemény megtérítéséhez.

A J.K.I. Mentor Kft a palatető felújítás munkavégzésénél rendelkezik, minden olyan munkához szükséges papírokkal, tűzvédelmi okmányokkal, biztonsági felszerelésekkel, vállalkozói anyagi biztosításokkal.

A cégünk biztonsága az Ön, Önök biztonsága is!

Műszaki szakvélemény palatető felújításról:

Palatető felújítás szakvélemény a kivitelezésről, anyagokról !

A palatető felújítás során nagyon sokan a szakemberek közül, azt a hibát követik el, hogy a palatető (avas, mohás, algás, szennyezet, galamb ürülék) felületeit mechanikusan (kaparással) próbálják eltávolítani. Ez hibás technológia, mert a palatető bontás nélküli felújítás során a felületet nem szabad kaparni, mivel a pala felülete sérülékeny a vihar kapcsok tönkre mennek és hajlatokban (élek, vápák, sarkok, bádogszegélyek) az alga, moha a bitumenes zsindely ráolvasztása után, a fedett térben a szerves anyagok bomlásnak indulnak és gáznyomást fejtenek ki a palatető szigetelés negatív oldalán. Ez később elváláshoz vezethet. A rossz előkészítés az, hogy a szélterhelt időszakban a palatető szigetelése a szélszívóhatásának következtében felszakad, gyakran teljes egészében leemeli a tetőről, rendkívül nagy kárt okozva a tulajdonosoknak. Ez nem a bitumenes zsindely hibája, hanem a kellő szakma ismeret hiánya okozza. Lényeges szempont a megfelelő anyag kiválasztása. Sokan bele esnek abba a hibába, hogy az ár a meghatározó szempont, a bitumenes lemez ára. Figyelmen kívül hagyva a tető szigetelés esztétikai hatását (élményét) ennek következtében néhány éven belül a festett minőségű bitumenes zsindely elveszti az eredeti színét. Az UV (ultraibolya) hatás miatt kifakul, elszíntelenedik, jellegtelené válik. Az erős napsugárzásnak kitett felületek foltosodnak. Az árnyékos oldalak nem követik annyira a színeltérést. A tető megszűnik esztétikai hatást nyújtani. Kellően idegesítve tulajdonosát, rontva az ingatlan értékét.  A mi cégünk a  J.K.I. Mentor Kft régen rájött arra, hogy a legjobb anyag biztosíthatja hosszú távon a cég sikereit és a további munkákat. Ehhez arra volt szükségünk, hogy a Villas 3D hatású modifikált bitumenes zsindelyt ajánljuk, alkalmazzuk. Ez utánozza kellő képen a cserép hatását a tetőn (hódfarkú mediterrán) 12 év garancia mellet is.

Technológiai sorrend:
A Villas-Icopal, mint gyártó meghatározza a technológiai sorrendet a palatető bontás nélküli felújítása során.

Tisztítás:
A palatető tisztítás ipari nagynyomású vizes tisztítóval (mosása) 100%-ban eltávolítja a mohás, algás szennyezett anyagokat nem csak a palafelületén, hanem az illeszkedési pontok ( fedések alatt) így meggátolja a gáz képződést. A rögzítő vihar kapcsok nem sérülnek. A sérült hibás palákat pótolni kell. A kúpelemeket a gerincről el kell távolítani, mert gátolja, a gerinc, oldalgerinc átfedési pontokat a víz betörés ellen. Ehhez a részhez később vissza térek a díszítés (keretezés) témakör kapcsán. A saját videó filmünkben megtekintheti részletesen.
Tapadó híd képzése (alapozás, mély alapozás, kellősítés)
A bitumen alapú kellősítő anyag felhordása alapvető követelmény a biztos tapadás érdekében. Amit Tedy hengerrel vagy ecsettel hordunk fel a pala felületére. A mély alapozó feladata, hogy beszívódik a pala felületébe ezzel biztosítja a kellő szilárdságot. Tökéletes tapadást biztosít a palatető felújítás, palatető szigetelés során, a Villas-Icopal bitumenes zsindelynek. A saját videó filmünkben megtekintheti részletesen.

Oromszegélyek, cseppentő víz orr lemezek felhelyezése:
A felület alapozása után kötelező a víz orr lemezek, cseppentő lemezek felhelyezése, mert a kezdő palasoron nincs megfelelő rögzítési, végzárási pont szélterhelés ellen. Nyeregtető esetén az oromszegély lemezeket kérésre kicseréljük, ha az eredeti lemez a helyén marad a mi cégünk biztonságtechnikai okból szélszívás miatt minden esetben egy 10cm új erre a célra gyártott lemezt rögzítünk mellé fel. Az általunk felhelyezett lemezeket kizárólag önmetszős acélcsavarral rögzítjük a tetőszerkezethez. A szegezett rögzítést nem tartjuk biztonságosnak, mert a tető dilatációja (mozgás) miatt a szeg kihúzódhat és elveszíti a rögzítő szerepét. Igény szerint a régi bádoglemezeket cseréljük. Amennyiben mégsem kell cserélni a cégünk ajándéka ként lefestjük azt. Természetesen csak az alapszínekből egy rétegben. A tetőszellőzők beépítése kötelező 30 m2 -50m2-ként, mert ennek hiánya miatt a tető befülledhet, és a fa szerkezetek elkorhadnak.

A bitumenes zsindely felhelyezés lángolvasztással:
Két féle módszer ismeretes a lapolásos és a tekeréses módszer. A lapolásos olvasztás során alapvető probléma, hogy a mezőben (legnagyobb kiterített felület) a bitumenes zsindely beállítása után félbe hajtott anyag felületen való olvasztás helyenként vissza dermed és nem tud kellően leragadni a felületen, ezért tapogatással próbálják a felülethez rögzíteni. Ez ahhoz vezet, hogy a pala élei jobban kirajzolódnak, mint a tekeréses módszernél. Bizonyos esetekben nem nélkülözhető Pl:nyeregtetőnél kezdő sornál, kicsi nehezen hozzá férhető szakaszokon. Az általunk alkalmazott tekeréses módszer hatékonysága abban rejlik, hogy beállítás után a feltekert bitumenes lemezsütés, olvasztás közben fentről lefele haladva a tekercs teljes felületén a bitumen megolvad (kiúszik) és a tekercs saját súlyánál fogva rányomódik a felületre, így feszül ki. A pala felületén kevésbé mutat rajzolódási pontokat így ezért a 3D hatás megfelelően tud látszani, megjelenni. Előzőekben említett keretezés (díszítés) látványos eleme a tetőszigetelés kialakításban. Ez adja meg a gerinc és a ferde élek vonal vezetését. A legtöbben nem fordítanak gondot erre a műveletre, pedig lényeges eleme a tető architektúrájának (megjelenési forma). Sokan anyag spórolás céljából minimális 1 soros gerincképzést alkalmaznak, holott a 2 mintázatú koronadíszítéssel markánsabb megjelenési formát nyújt.

A palatetőn található felépítményekhez való csatlakozás, szigetelés:
A mi cégünk a gallérozást (vértezés, felhajtás) nem vagy csak indokolt esetben készítjük el Pl: kémények, tető kibúvók, antennák, tetőablakok. Ennek oka, hogy a vértezés könnyen elválik a hő tágulás és az egyéb szerkezeti anyagok miatt. Az így kialakult csomó pont ázhat nedvesedhet. Tapasztalatunk, hogy már a meglévő szerkezethez (bádogok) alá és fölé de túl engedve biztosítjuk a tökéletes víz szigetelést. Ez a módszer mindenben megfelel a vízszigetelési követelményeknek.

Ereszcsatornák cseréje:
A palatető felújítás során lényeges szempont, hogy a tetőhöz tartozó ereszcsatornákat a palatető bontás nélküli felújítás során szükség esetén ki kell cserélni a csatorna tartó vasakat a bitumenes zsindely, cseppentő lemez alatt helyezkedik el, ezért a későbbi cseréje szakszerűen nem lehetséges mivel a csatorna tartó vasakat a szarufa végeihez kell rögzíteni, hogy a csapadék terhelés miatt ne tudjon kihajolni (kifordulni). Az új csatorna biztosítja a csapadék víz távoltartását az épület szerkezetektől. Ez által az ereszcsatorna markánsan megjelenik, keretezi az épület homlokzatát, tető szerkezetét.

Kémények javítása, felújítása:
Szükség szerint különösen akkor, ha a téglák közötti falazó habarcs kifagyott, kiporlott legtöbbször a fedkő (kéménykalap) rossz hibás elkészítése során vízorr képzés hiányában a csapadékvíz visszafolyik a kéménytestre ezáltal tönkretéve a fugákat, hézagokat. az általuk felújítás módszere, hogy kültéri fagyálló anyaggal a kéménytest tejes felületét bevonjuk. Kellő szilárdulás után egy impregnáló festék bevonattal látjuk el. Új vízorral ellátott műkő fedlapot ragasztunk fel. Így a kémény megjelenési formája újszerű, harmonikus lesz a tető megjelenési formájával. A palatető felújítás, szigetelés során indokolt a kémények egyidejű felújítása is mivel később a bitumenes zsindely óvhatatlanul sérüléseit vonhatja maga után.

J.K.I. Mentor Kft további tevékenységei:
Palatető felújítás Cegléd

✅ palatető felújítás Cegléd
✅ palatető bontás nélküli felújítás Cegléd
✅ palatető felújítás ára Cegléd , palatető szigetelés Cegléd

Referencia munkáink  
FEL